Poštovani roditelji,

kao društveno odgovorna kompanija koja dolazi iz Španije, jedne od država EU koja aktivno podržava ulazak Zapadnog Balkana u Evropsku Uniju, osetili smo potrebu da makar na ovaj skromani način pomognemo u trenutnoj situaciji.

U skladu sa aktuelnom situacijom u svetu, a u vezi sa širenjem COVID-19 koji je doveo do toga da zemlje regiona aktiviraju platforme za daljinsko učenje kako bi obezbedile kontinuitet obrazovnog procesa, Upravni odbor Panda Security Madrid, u koordinaciji sa lokalnom kancelarijom za Zapadni Balkan doneo je odluku da ponudi pomoć Republici Srbiji u obliku besplatnih tromesečnih licenci za sve učenike koji koriste “distance learning” platforme.

Platforma omogućava besplatno korišćenje softvera za cyber zaštitu u periodu od 90 dana, a rešenje koje Vam je na raspolaganju je Panda DOME Advanced koje u sebi ima mnoštvo alata koji Vam mogu pomoći da efikasno zaštite svoj kućni računar od elektronskih virusa, ali i da upravljate vremenom i sadržajima koji su deci na raspolaganju.

Donacija je namenjena svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji!

Kako bismo Vam omogućili da preuzmete odgovarajući softver, molimo Vas da nam ostavite email adresu, preporučujemo istu koju koristite za pristup eDnevniku. Adresa će biti korišćena isključivo u svrhu slanja email-a sa uputstvom za instalaciju i provere validnosti zahteva kako bismo izbegli zloupotrebu, a platformu prevashodno stavili na raspolaganje roditeljima i deci koja će ovaj period morati da provedu kod kuće.